Over ons

Crezta Equipment gespecialiseerd in de handel in gebruikte voedselmachines voor de pluimvee en levensmiddelindustrie. Ook handelen wij in complete productielijnen en fabrieken voor de pluimvee- en voedselverwerkende industrie. We zijn al meer dan 15 jaar actief in meer dan 30 landen.

Door de jaren heen hebben we machines geleverd van Linco, Stork, CFS, Baader, Meyn, Marel, Scanvaegt,, Multivac, Systemate, Koppens, Carnitech, Fomaco, GEA, Foodmate en anderen.

Waarom gebruikte machines kopen?
Het kopen van gebruikte machines bespaart geld en tijd. De investering die nodig is om gebruikte apparatuur aan te schaffen, is meestal slechts een fractie van de kosten van een nieuwe machine. Bovendien lopen de doorlooptijden voor het verkrijgen van nieuwe apparatuur vaak vele weken of zelfs enkele maanden op. De meeste gebruikte machines zijn direct leverbaar of meestal binnen enkele weken voor gereviseerd materieel.

De meeste van onze beschikbare machines staan vermeld op onze website die wekelijks wordt bijgewerkt. Staat het door u gewenste artikel er niet bij, bel dan: + 31 686 112 484 of e-mail ons.

CREZTA EQUIPMENT